Poštovani korisniče,

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je KDS postao deo kompanije SBB. Pripajanjem kompanije KDS vodećem kablovskom operatoru u Srbiji postajete SBB korisnici i deo velike komunikacione porodice.

SBB je najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji. Istovremeno pruža i uslugu fiksne telefonije, a zahvaljujući Total TV platformi predstavlja i najznačajnijeg operatora satelitske televizije u regionu.

SBB čini sastavni deo United Grupe zajedno sa vodećim regionalnim kablovskim operatorima, kao što su Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini. United Grupa preko svojih kompanija članica posluje na šest tržišta bivše Jugoslavije gde ima 2 miliona pretplatnika na kablovskoj i satelitskoj televiziji, širokopojasnom internetu, fiksnoj i mobilnoj telefoniji.

Bez potpisivanja novog ugovora, kao i bez promene usluga koje ste do sada koristili, imate mogućnost da ubuduće birate proizvode iz širokog porfolia SBB-ovih usluga.

Za sva dodatna pitanja i informacije o uslugama i aktuelnoj ponudi, možete se obratiti SBB Kontakt centru na broj 19900.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Srećni novogodišnji i božićni praznici!

KDS

Ukoliko ne budete automatski redirektovani na SBB sajt nakon 45 sekundi molimo vas da kliknete ovde.